Mielen ja kehon valmennusohjelma käynnistyy helmikuussa

13.10.2015

Axioma järjestää yhteistyössä Terapiahuone Mielentilan mielenvalmentajan Annika Raution kanssa vuoden mittaisen mielen ja kehon valmennusohjelman. Ohjelma on suunnattu elämäntapamuutosta suunnitteleville ja sen jo aloittaneille. Valmennus huomioi ihmisen yksilönä ja kokonaisuutena sekä antaa käytännön eväät mielen ja kehon vahvistumiseen.
 

Vuoden 2016 ensimmäinen valmennusohjelma käynnistyy helmikuussa. Ryhmään otetaan maksimissaan 10 osallistujaa. Ryhmä kokoontuu vuoden aikana 18 kertaa. Lisäksi vuoteen sisältyy neljä henkilökohtaista tapaamista valmentajien kanssa ja ryhmäliikunta kerran kuukaudessa. Kaikille osallistujille tehdään kehonkoostumusmittaus ja kuntotestit. Osallistujilla on myös mahdollisuus puhelin- ja nettivalmennukseen koko ohjelman ajan.
 
”Kehon ja mielen hyvinvoinnilla on selkeä yhteys. Moni haluaisi muuttaa elämäntapojaan, tulla vahvaksi ja voida paremmin. Pysyvä muutos on mahdollista vain, kun omat elämänarvot kirkastuvat ja ihminen alkaa elää niiden mukaisesti. Kuntoilu ja terveelliset ruokailutavat on helppo aloittaa, mutta vielä helpompi lopettaa. Kun arvopohja ja itsetuntemus on kunnossa, riittää energiaa myös omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen, kertoo kunto- ja hyvinvointivalmentaja Rita Jussila.
 
Valmennusohjelman teemoja ovat muun muassa elämänarvot, kehon ja mielen yhteys, itsetuntemus, ravinto ja terveys, hyötyliikunnan tehokkuus, ihmissuhteet, energiaravintoaineet ja hyvän kunnon osa-alueet. Valmennukseen sisältyy toiminnallisia harjoituksia, kotitehtäviä sekä kokemusten jakamista ryhmässä. Valmennuskertojen painopiste on vuorotellen mielessä ja kehossa, niiden keskinäistä yhteyttä unohtamatta.
 
”Elämme usein tuttujen ja turvallisten kaavojen mukaan, vaikka se ei välttämättä ole meille hyväksi. Vaikka haluamme muutosta, on muutosvastarinta sisällä meissä itsessämme. Pysyvä muutos ei tapahdu hetkessä. Valmennusohjelman aikana osallistuja voi itsetuntemuksen vahvistuessa tehdä omassa tahdissaan muutoksia, jotka antavat energiaa ja lisäävät hyvinvointia”, sanoo mielenvalmentaja Annika Rautio.
 
Vuoden aikana kunnioitus omia arvoja kohtaan kasvaa ja keinot toteuttaa niitä selkiytyvät, kunto kohenee ja ravintotottumukset muuttuvat. Muutokset ovat aina yksilöllisiä ja osallistujan itsensä määriteltävissä. Tavoitteena on löytää oma polku, jolla voi pysyä vaikka koko loppuelämän.
 

 
Ajankohtaista
15.03.2019
Asiakkaan muutostarina
Lue lisää
13.03.2019
Nyt on paras aika hankkia nastat ensi talveksi!
Lue lisää
06.02.2018
Hyvinvoiva keho ja treenattu mieli
Lue lisää
11.08.2016
Kuntokatsastus käynnistää syksyn!
Lue lisää
21.01.2016
Vahva Mieli ja Keho -yksilövalmennukset alkavat
Lue lisää
13.10.2015
Mielen ja kehon valmennusohjelma käynnistyy helmikuussa
Lue lisää
21.05.2015
Uudet toimitilat ja yhteistyö Terapiahuone Mielen Tilan kanssa
Lue lisää
09.12.2013
Syömällä laihtuu!
Lue lisää
13.06.2013
Liikkuminen palkitaan varmasti
Lue lisää