Axioma Oy / Rita Jussila
Olen espoolainen kuntovalmentaja ja terveysviestijä. Suunnittelen asiakkailleni yksilöllisiä, asiakkaan elämäntilanteeseen ja tavoitteisiin sopivia kunto- ja ravinto-ohjelmia.

Olen asiakkaan tukena tavalla, joka asiakkaalle parhaiten sopii. Liikumme yhdessä säännöllisesti, tapaamme sovituin väliajoin ja päivitämme treeniohjelmaa asiakkaan kehityksen mukaan. Ravinto-ohjauksella varmistetaan oikean energiansaannin ja energiankulutuksen suhde ja huolehditaan aterioiden terveellisyydestä.

Mittaan tuloksia esimerkiksi kehonkoostumusanalyysia ja kuntotestejä hyödyntäen. Parhaat tulokset näkyvät kuitenkin asiakkaasta itsestään: energinen olo, kiinteytynyt keho ja iloinen ilme huomataan!

Teen mielelläni töitä elämäntaparemonttia aloittavien ihmisten kansssa ja autan painonpudottajia saavuttamaan tavoitteensa terveellisesti, pitkäjänteisellä muutosohjelmalla. Kuntoilijoille laadin heidän suorituskykyään kohottavia ja kehoa muokkaavia treeniohjelmia sekä annan tavoitteiden saavuttamista edistävää ravintoneuvontaa.

Koulutukseltani olen auktorisoitu personal trainer (Trainer4You, EREPS), ravintovalmentaja (FIHF) ja kuntosalivalmentaja (Trainer4You). Minulla on myös Gymstick Trainerin koulutus. Seuraan jatkuvasti alan kehitystä ja päivitän osaamistani kouluttautumalla säännöllisesti. Korkeakoulututkintoni on VTM.

Olen aiemmalla työurallani työskennellyt viestinnän asiantuntija- ja johtotehtävissä. Tuolloin kiinnostuin erityisesti työssäjaksamiseen vaikuttavista tekijöistä ja kouluttauduin hyvinvointialalle. Taustani ansiosta osaan asettua myös kiireistä arkea elävien asiakkaitteni asemaan ja auttaa heitä löytämään realistisia ratkaisuja liikuntaan, ravitsemukseen ja lepoon. 

Olen harrastanut lihaskuntoharjoittelua koko aikuisikäni. Minulle kuntosali on lähes meditatiivinen tila, jossa kaikki muu unohtuu ja voi keskittyä vain treenaamiseen. Lihaskuntotreeniä voi toki yhtä lailla tehdä kotonakin! Lisäksi harrastan todella paljon matalatehoista aerobista liikuntaa, mutta välillä myös sykettä kunnolla nostattavaa. Kävelyn ja hölkän lisäksi uin ja harrastan satunnaisesti muita liikuntamuotoja sekä teen kehonhuoltoa. Terveellisen ja maukkaan ruuan valmistus on intohimoni!

Yhteystiedot

Rita Jussila
Axioma Oy

Postiosoite:
Nuottakunnantie 7 C 11
02230 Espoo

Käyntiosoite:
Kuunkehrä 2 A, 4 krs, Olari,
02210 Espoo

rita.jussila@axioma.fi
Puh. 050 1807