Aivot ja keho vetreäksi liikunnalla!


Haluatko antaa henkilöstöllesi energiaa arkeen ja onnistumisen tunteita?
Liikkuva ihminen virkistää sekä aivojaan että kehoaan. Liikunnan ansiosta aivot saavat paremmin happea, muisti paranee ja keskittymiskyky kasvaa. Liikunta on erinomainen keino stressinhallintaan.


On tieteellisesti todistettu, että hyväkuntoinen ihminen kestää kritiikkiä paremmin kuin huonokuntoinen. Tämä on tärkeä taito työpaikoilla, joilla palautetta annetaan ja vastaanotetaan. Liikunta virkistää mieltä, hyvä kunto rauhoittaa ja tuo itsevarmuutta. Työtehtäviin on helpompi tarttua, kun mieli on raikas ja selkeä.

Tietoiskut ja valmennukset

Järjestämme kunto- ja ravintoaiheisia käytännönläheisiä, mutta samalla tutkimustietoon perustuvia tietoiskuja ja valmennuksia yrityksille ja yhteisöille.
Teemme kuntokartoituksia ja laadimme halutessanne jokaiselle työntekijällenne yksilöllisen harjoitusohjelman. Harjoitusohjelma suunnitellaan työntekijän elämäntilanne, tavoitteet ja omat liikunnallisen kiinnostuksen kohteet huomioiden. Harjoitteluun ei aina tarvita kuntosalia tai muuta liikuntapaikkaa. Toiset viihtyvät paremmin salilla ja toiset ulkona luonnossa. Tärkeintä on, että liikunta tuo iloa ja hyvää oloa!
Ota yhteyttä niin käydään yhdessä läpi yrityksenne toiveet ja räätälöidään juuri teille sopiva valmennus tai motivoiva tietoisku!
Axioman palvelut yrityksille